Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 599 kcal
  • Fedtenergi 32 %

Sådan gør du

  • 1 Fjern indmadsrester i kyllingen og læg den i en gryde med 1 spsk. salt. 
  • 2 Gør porren i stand og skær den groft. 
  • 3 Skrub eller skræl gulerod og skær den groft. 
  • 4 Skræl løget og persillerødder og skær dem groft. 
  • 5 Kom porre, gulerod, løg og persillerod i gryden. Kom timian ved.
  • 6 Hæld vand ved, så ingredienserne er dækkede. Kog i en time, tag gryden fra varmen og lad den trække i en halv time. 
  • 7 Si suppen, anvend lidt til saucen her, frys resten ned. 
  • 8 Skær 4 gode stykker kyllingekød, til retten her og gem resten til sandwich eller en salat. 
  • 9 Kom ærterne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med salt, hæld kogende vand over, kog op, hæld vandet fra. 
  • 10 Varm smørret op, pisk melet i og spæd med 2,5 dl af suppen her og mælk, lad saucen simre et par minutter. Smag den til med fintrevet peberrod og salt. 
  • 11

    Anretning

    Hæld ærterne i saucen og anret kødet med sauce, peberrod, persille og persillekartofler ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Høns i peberrod

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier