Højrebskoteletter med grøntsagsbearnaise og karamelliserede rødløg

Højreb til det store frikvarter. Masser af grøntsager. Tilberedt på lidt forskellige måder er det herligt til et godt stykke kød.

Sådan gør du

  • 1 Skræl og pil grøntsagerne og skær dem i mindre stykker, ca. 2 cm.
  • 2 Kom grøntsagerne i en gryde med fonden og lad dem koge møre ved svag varme i ca. 15 minutter. 
  • 3 Hæld grøntsager og kalvefond op i blender og blend til pure. Tilsæt smørret og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. 
  • 4

    karamelisered rødløg

    Skær løgene i skiver og svits dem i olivenolie, til de er bløde og let gyldne. Tilsæt balsamico og sukker, og lad balsamicoen koge ind. Smag til med salt, sukker og peber.
  • 5 Rens porrerne og skær i julienne (meget tynde strimler). Svits porrerne på en pande sammen med hakket hvidløg og timian. Krydr med salt og paprika. 
  • 6 Steg kødet ved høj varme i smør og olie. 3 minutter per side. Krydr med salt og peber. Tag op.
  • 7 Svits kapers på panden. 
  • 8 Server kødet med grøntsager og sauce. Kartofler er godt hertil.
  • {{recipeDoneText}} Højrebskoteletter med grøntsagsbearnaise og karamelliserede rødløg

Opskriften er udviklet af