Hjorte osso buco med rødvin

Serveres på en bund af kartoffelmos eller ris. Bacon og parmaskinke kan også anbefales som tilbehør.

Sådan gør du

  • 1 Kødet krydres med salt og peber og vendes i mel
  • 2 Olien varmes i en tykbundet gryde, hvorefter kødet brunes på begge sider - Tag kødet fra
  • 3 Tilsæt grøntsager og svits let - tilsæt rødvin og kog ind til det halve, derefter tilsættes tomatpuré, timian, laurbærblade, hvidløg, bouillon og citronskal
  • 4 Kødet lægges tilbage i gryden og bringes i kog
  • 5 Skru ned og lad retten småkoge under låg i ca. 1 time
  • 6 Kødet tages op og holdes varmt
  • 7 Fjern laurbærbladene
  • 8 Saucen jævnes med majsstivelse og hældes over kødet.
  • {{recipeDoneText}} Hjorte osso buco med rødvin

Opskriften er udviklet af