Hjertesalat med jordbær, parmesan og mandler

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 136 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft. 

  • 2

    Skyl og slyng salatbladene tørre. 

  • 3

    Gør jordbærrene i stand og skær dem i fine skiver på tværs. 

  • 4

    Riv parmesanosten. 

  • 5

    Rør A38 med citron og presset hvidløg og smag til med salt, peber og sukker. Dressingen skal, på ingen måde være sød, smagen skal blot justeres med sødme. Sådan lidt sur-sød.

  • {{recipeDoneText}} Hjertesalat med jordbær, parmesan og mandler

Opskriften er udviklet af