Hjertesalat med blomkålscrudité, radiser og dild

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 3 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 87 kcal
  • Fedtenergi 40 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 2 Gør blomkål og radiser i stand og skær på juliennejern eller mandolin ultrafine skiver. 
  • 3 Klip dildspidserne.
  • 4

    Anretning

    Anret salaterne med blomkål, radiser og dild og dryp med olivenolie, drys let med salt, dryp med lidt citronsaft og krydr med peber.
  • {{recipeDoneText}} Hjertesalat med blomkålscrudité, radiser og dild

Tip

Friskhøvlet parmesanost kan tilføje en ekstra dimension til denne salat.

Opskriften er udviklet af