Hjerteragout i soja-vinaigre

Sådan gør du

  • 1 Læg et snit i hjerterne, så skillevæggen gennemskæres.
  • 2 Skyl dem godt, og skær årestammer og sener væk.
  • 3 Skær kødet i 2 cm tykke strimler.
  • 4 Dup dem tørre med køkkenrulle, og brun dem ad to gange i ½ spsk olie i en gryde.
  • 5 Hæld 5 dl vand ved, og tilsæt salt og peber.
  • 6 Kog under låg i ca. 30 minutter.
  • 7 Giv løgene et opkog i vand og pil dem.
  • 8 Brun dem i smør i en gryde.
  • 9 Drys sukker på, og lad det karamellisere.
  • 10 Hæld vineddike og soya i gryden, og lad det koge ned til det halve.
  • 11 Tilsæt hjertestrimler med suppe, og kog i 5 minutter.
  • 12 Rør saucejævningen i, og kog saucen igennem.
  • 13 Skær tomaterne i 4-6 både, og giv dem et opkog i retten.
  • 14 Smag til med salt, peber og evt. sukker før servering.
  • 15 Kog risene i 6 dl vand med 1 tsk salt.
  • 16 Skær forårsløg eller porre i skrå skiver.
  • 17 Svits dem i olie.
  • 18 Rør risene i sammen med den skyllede og hakkede persille.
  • {{recipeDoneText}} Hjerteragout i soja-vinaigre

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier