Jeg troede ikke, at jeg kunne lide salsa, men det var altså før jeg prøvede denne opskrift. Jeg vidste ikke, at var så nemt at lave en fyldig, smagfuld salsa, og nu spiser vi den til alt herhjemme.

Sådan gør du

  • 1 Skær tomater i halve og løg i kvarte. Fjern kernerne fra chilien, og hak chili og hvidløg groft.
  • 2 Kom det på en bageplade sammen med hvidløg og chili – og rist det hele øverst i 250 grader varmluftsovn, indtil det begynder at blive sort. Det tager nok omkring 10 minutter alt efter ovn og temperatur, men det er egentligt bare med at holde godt øje. 
  • 3 Køl grøntsagerne af.
  • 4 Put de afkølede grøntsager i en blender med koriander og salt. Blend det til en ensartet masse og smag den til med mere koriander og salt, som det passer dine smagsløg.
  • {{recipeDoneText}}  Hjemmelavet tomatsalsa

Opskriften er udviklet af