Godt tilbehør til grillet fisk og kød. Eller prøv at vende ravigotte med græsk yoghurt 10 % og få den lækreste grove remoulade.

Sådan gør du

  • 1 Kom salt i en stor skål og hæld kogende vand på. Lad saltet opløse. Tilsæt så det kolde vand og lad stå koldt, imens grøntsagerne ordnes.
  • 2 Skræl gulerødder og skær i små stykker. Del blomkål i små buketter. Flæk agurken og skær den bløde kerne væk, før du skærer agurken i små stykker. Kom grøntsager i saltlagen og lad stå koldt i 12 timer. Hæld derefter vandet fra og skyl grøntsagerne.
  • 3

    Saucen

    Tag en stor gryde og kom alle ingredienser i. Rør godt sammen og sæt på komfuret. Kog op og lad simre under omrøring i 3-4 minutter. Vend grøntsagerne i og lad dem blive varme i et par minutter. Kom på glas og afkøl helt. Opskriften giver 1 stort glas. 
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavet ravigotte

Opskriften er udviklet af