Sådan gør du

  • 1 Ovnen tændes på 150 grader.
  • 2 Vand og sukker koges i nogle min. til det får konsistens som sirup.
  • 3 Afkøl siruppen, hæld den over havregrynene og rør rundt.
  • 4 Hæld det på en bageplade med bagepapir og bag det i ovnen i 45 min.
  • 5 Rør i det et par gange undervejs, myslien skal tørre og blive gylden.
  • 6 Skru ovnen op på 200 grader, tilsæt hasselnødder, græskarkerner og mandler.
  • 7 Rist myslien yderligere i 15 min. til den er gylden.
  • 8 Afkøl myslien og hak abrikoserne groft.
  • 9 Bland myslien med abrikoser, rosiner og tranebær.
  • 10 Kom myslien på et glas med låg.
  • 11 Den holder sig sprød og god 1-2 uger, hvis den ikke er blevet spist inden da.
  • 12 Servér mysli som drys på en god portion yoghurt naturel med friske citrusfrugter og evt. anden frugt fx vindruer.
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavet mysli

Tip

Prøv også at tilsætte en håndfuld kokos sammen med de tørrede frugter i din mysli. 

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter