Hjemmelavet ingefærsaft

Intens ingefærsmag. Varm på en vinterdag. Iskold på en sommerdag. Server som den er eller spæd med lidt vand.

Sådan gør du

  • 1

    Hjemmelavet ingefærsaft

    Skræl ingefæren, og skær den i mindre stykker. Kom ingefær, vand, sukker, citronsaft og en flækket vaniljestang i en mindre gryde.  
  • 2 Lad saften simre under låg i cirka 20 minutter. Smag til undervejs. Når du synes, smagen er fin, sier du ingefær og vaniljestangen fra. Opbevar den i køleskabet. Holdbarhed: 3 dage.   
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavet ingefærsaft

Tip

Server en blanding af lige dele æblemost og ingefærsaft, hvis du ønsker en blidere, mere børnevenlig, ingefærsmag. Eller bland med mousserende hvidvin, hvis du vil servere saften som en læskende velkomstdrink. 

Lav en større portion, når du er i gang. Hæld den i en fryseboks og smid i fryseren, så du har en saft, der er lige til at tage op og bruge.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier