Hjemmelavede ”ostepops”

Sprøde ostekugler, som smager mildt af ost og giver baghjul til den færdigkøbte udgave.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 175 C / 150 C varmluft.
  • 2 Kom alle ingredienserne i en skål og gnid smørret ind i melet og ælt til dejen er fast og sammenhængende. Alternativt kan ingredienser æltes sammen på i en blender eller food processor.
  • 3 Læg dejen på køl i min. 30 minutter eller evt. til næste dag.
  • 4 Tril dejen til små kugler i hasselnøddestørrelse (eller stænger) og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • 5 Bag ostepopsene i ca.15 min til de begynder at være en anelse gyldne og er hårde. Vend ostepopsene med lidt salt og evt. en knivspids hvidløgspulver. Lad dem herefter køle helt af inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Hjemmelavede ”ostepops”

Tip

Tilsæt 1 tsk. stødt chili, hvis du vil have ekstra smæk på smagen!

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier