Energiinformation

  • Energi pr. person 1464 Kj
  • Energi pr. person 350 Kcal
  • Protein 7 %
  • Kulhydrat 37 %
  • Fedt 54 %

Sådan gør du

  • 1 Rør skyr sammen med flormelis og vanilje.
  • 2 Pisk piskefløden til flødeskum, og vend den sammen med skyren.  
  • 3 Rist mandlerne på en tør pande, til de bliver let gyldne.  
  • 4 Knus makronerne groft – det gøres nemt i en plastikpose, så du ikke får makronkrummer over hele køkkenbordet.  
  • 5 Læg triflien sammen i portionsglas eller i en skål: Kom lidt makroner i bunden, og dryp evt. med sherry.  
  • 6 Læg derefter hindbær og vaniljeskum på, og fortsæt med makroner, hindbær og vaniljeskum til glasset/skålen er næsten fyldt. Drys med ristede mandler.
  • 7 Sæt triflien i køleskabet, og lad den trække i minimum 2-3 timer inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Hindbærtrifli

Tip

Varier triflien med sæsonens frugt. Kog eksempelvis en herlig blommekompot, og brug den i din trifli.

Opskriften er udviklet af