Hindbærmuffins med citron

Små, søde muffins med syre fra hindbær og citron. Den perfekte sommerdessert, som de fleste vil synes godt om. 

Sådan gør du

  • 1 Pisk smør, sukke, vanilje og citronskal tykt og cremet.
  • 2 Pisk æggene i ét af gangen og pisk i yderligere 3-4 minutter.
  • 3 Bland mel, bagepulver og kanel, sigt og vend blandingen i dejen sammen med chokoladestykker og bær.
  • 4 Fordel dejen i muffinsforme af papir og bag kagerne ved 200°, i ca. 20 minutter, til de føles faste – eller prøv med et lille træspid, hvis det nemt slipper, uden at dejen hænger ved, er kagerne færdigbagte.
  • 5 Lad kagerne afkøle på en bagerist.
  • 6 Drys med sigtet flormelis og pynt med rosengeranium.
  • {{recipeDoneText}} Hindbærmuffins med citron

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier