10 stk.

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 170 grader.
  • 2 Riv marcipanen og rør den med rørsukker.
  • 3 Tilsæt smør lidt ad gangen og pisk.
  • 4 Tilsæt derefter æggene et af gangen, mens der piskes.
  • 5 Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kom dem i dejen sammen med hvedemel.
  • 6 Pensl formene med smeltet smør og drys med mel.
  • 7 Fyld massen i formene til de er tre fjerdedel fyldte.
  • 8 Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter.
  • 9 Afkøl kagerne.
  • 10 Pisk fløde og cremefraiche til en tyk skum.
  • 11 Dekorer kagerne med creme, evt. sprøjtet ud med en bollesprøjte - og top med hindbær.
  • {{recipeDoneText}} Hindbærmazariner

Tip

De små mazariner - uden pynt - holder sig fint et par dage i en beholder med låg.d Har du ikke små portionstærteforme, kan kagerne bages som en stor kage i en tærteform. Beregn da lidt længere bagetid.

Opskriften er udviklet af