Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2

    Skyr røres sammen med flormelis og vanilje.

  • 3 Fløden piskes til flødeskum og vendes sammen med skyr.
  • 4 Rist mandlerne på en tør pande til de bliver let gyldne.
  • 5 Læg triflien sammen i portionsglas eller en skål.
  • 6 Kom lidt makroner i bunden og dryp evt. med sherry.
  • 7 Læg derefter hindbær og vaniljeflødeskum på og fortsæt med makroner, hindbær og vaniljeflødeskum til glasset/skålen er næsten fyldt.
  • 8 Drys med ristede mandler.
  • 9 Sæt triflien i køleskabet og lad den trække minimum 2-3 timer inden servering.
  • {{recipeDoneText}} hindbærtrifli

Tip

Variér triflien med sæsonens frugt. Kog eksempelvis en herlig blommekompot og brug den i din trifli.

Opskriften er udviklet af