Helstegt skovdue med svampesauce

Sådan gør du

  • 1 Rens duerne og dup dem tørre.
  • 2 Krydr med salt og peber (også indvendigt) og brun dem i en tykbundet gryde med 50 g. smør.
  • 3 Dæmp varmen, hæld boullionen ved og braissér  under låg i ca. 35 minutter.
  • 4 Rist de hakkede svampe i 50 g. smør og lad det simre til væden fordamper.  
  • 5 Tilsæt fløde og sennep og lad det koge ind.
  • 6 Skær lårene fra og læg dem tilbage i gryden. Hold brysterne varme i folie.
  • 7 Hæld svampeblandingen i stegegryden og kog til lårene er møre.  
  • 8 Smag til og jævn med Maizena. Server duebryst og lårene på tallerken. Pynt med hakket persille og en skefuld sauce.
  • 9

    Tilbehør

    Smørristede aspargeskartofler, resten af svampesaucen og grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Helstegt skovdue med svampesauce

Opskriften er udviklet af