Helstegt oksemørbrad med pikant soyasky

Sådan gør du

  • 1 Kødet brunes på en pande i olie, lægges i en bradepande og drysses med salt og peber.
  • 2 Steges midt i ovnen ved 160 grader i 30 - 40 min. Soyaskyen røres sammen i en skål.
  • 3 Når der mangler et par minutter af stegetiden hældes soyaen i bradepanden.
  • 4 Kødet tages ud og trækker 10 min. Kødet skæres i tynde skiver og skyen hældes over.
  • 5 Agurken halveres på langs og kernerne skrabes ud.
  • 6 Agurken skæres i tynde stave.
  • 7 Østershattene rives eller skæres i strimler.
  • 8 Spinaten skæres over en gang eller to.
  • 9 Agurk og østershatte lynsteges i olie på en pande.
  • 10 Spinat og sesamolie vendes med grøntsagerne og panden tages fra varmen.
  • {{recipeDoneText}} Helstegt oksemørbrad med pikant soyasky

Opskriften er udviklet af