Helstegt kylling med sommer-spidskålssalat med rygeost

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Til 2 voksne og 2 børn: Tænd ovnen på 185 grader.
  • 2 Rens kyllingen og krydr den med timian, salt og peber.
  • 3 Steg kyllingen i ovnen i ca. 60 min. til kyllingen er gennemstegt.
  • 4 Stik forsigtigt en stegegaffel ind ved låret for at se om kyllingen er helt gennemstegt.
  • 5 Saften, der løber ud, skal være klar og ikke lyserød.
  • 6 Lad kyllingen hvile 15 min. inden den skæres ud.
  • 7 Spidskålen og guleroden snittes fint, blandes sammen i en skål, og krydres med salt, sukker, karry og chili.
  • 8 Lad det trække 45 min.
  • 9 Hæld derefter væden fra salaten og vend den sammen med græsk yoghurt, rygeost og purløg.
  • 10 Servér kyllingen med spidskålssalat, plukket brøndkarse og kogte nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Helstegt kylling med sommer-spidskålssalat med rygeost

Opskriften er udviklet af