Helstegt kylling med bacon, fennikel og sorte oliven

Helstegt kylling med bacon, fennikel og sorte oliven

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 566 kcal
  • Fedtenergi 50 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 200 grader. 

  • 2

    Skræl løg og skær løg og fennikel i både. 

  • 3

    Skræl kartoflerne. 

  • 4

    Gør kyllingen i stand og læg den i en bradepande. Læg bacon, løg, fennikel og kartofler ned omkring kyllingen. Krydr med timian, salt og peber. Stil kyllingen i ovnen i en time. 

  • 5

    Dræn oliven. Og 5 minutter før kyllingen er færdig, kommes oliven ned i bradepanden. 

  • 6

    Anretning

    Skær kyllingen for og anret den med fyldet fra bradepanden.

  • {{recipeDoneText}} Helstegt kylling med bacon, fennikel og sorte oliven

Opskriften er udviklet af