Hellefisk med jordbærsalsa

Sådan gør du

  • 1 Halver agurken, skab kernerne ud med en teske og skær agurken i små tern.
  • 2 Skyl og nip jordbærrene og skær i små tern.
  • 3 Rist sesamfrø til de er gyldne på en tør pande.
  • 4 Vend agurk med jordbær, sesamfrø og hakket koriander / kruspersille.
  • 5 Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salsaen.
  • 6 Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Skær citronen i skiver og fordel på fisken.
  • 9 Hæld hvidvin ved og damp i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
  • 10

    Servering

    Server med jordbærsalsa, kogte kartofler og dressing.
  • {{recipeDoneText}} Hellefisk med jordbærsalsa

Tip

Hellefisk kan erstattes af fx grillstegt tun, stegt makrelfilet eller en rugmelspaneret stegt sild.

Opskriften er udviklet af