Hellefisk bagt i serranoskinke til citrondampet spidskål

Hellefisk bagt i serranoskinke til citrondampet spidskål

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Hver stykke hellefisk pakkes ind i serranoskinke og lægges på en bradepande med bagepapir.
  • 2 Bages midt i ovnen ved 200°C i ca. 15 min. Løget svitses i bunden af en gryde med låg.
  • 3 Spidskålet skæres i 4 både og lægges på løgene.
  • 4 Citron, salt og peber tilsættes, og kålen dampes under låg i ca. 10 min.
  • 5 Der tilsættes evt. 1 spsk vand.
  • {{recipeDoneText}} Hellefisk bagt i serranoskinke til citrondampet spidskål

Opskriften er udviklet af