Hel grillet kylling med grøntsager

Energiinformation

  • Energi pr. person 4544 KJ
  • Energi pr. person 1052 Kcal
  • Protein 28 %
  • Kulhydrat 23 %
  • Fedt 49 %

Sådan gør du

  • 1

    Smør kyllingen med olie og drys med allround krydderi. Grill kyllingen ved indirekte varme efter anvisning, eventuel med hjælp af et kødtermometer, indtil den er helt klar. 


  • 2

    Rør marinaden sammen og pensle over kyllingen, når den er færdig-stegt. Drys med salt.

     

  • 3

    Halvér kartoflerne og fjern kernehus fra peberfrugten og skrællen fra løgene. Skær peberfrugt, squash og løg ud i mindre stykker. 

  • 4

    Kom grøntsagerne i en foliebakke. Vend med olie, salt, peber og halvdelen af timian. Kom sølvpapir over og prik nogle huller. 

  • 5

    Tilberedes på grillen i ca. 45 min. til 1 time ved ca. 180-220 °C, brug gerne et termometer til at styre temperaturen efter. 

  • 6

    Lige inden servering drysses med den resterende del af timian. Velbekomme!

  • {{recipeDoneText}} Hel grillet kylling med grøntsager

Opskriften er udviklet af