Heibergs isbombe-surprise

Surprise is!

Sådan gør du

  • 1 Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød. Pisk vanilleisen sammen med en elpisker i en skål.
  • 2 Pisk appelsinsorbet sammen i en anden skål og pisk chokoladeisen sammen i en tredje skål.  
  • 3 Brug en sandkageform eller en stor skål, som du kan komme i fryseren. Dæk den med film og lad et godt stykke film hænge løst over kanten. 
  • 4 Kom nu vanilleis i bund og på sider af formen. Kom appelsinsorbet og chokolade i midten og dæk til sidst med vanilleis. 
  • 5 Dæk nu isbomben til med husholdningsfilm, og stil den i fryseren.   
  • 6 Når du skal servere isen, tager du den ud af fryseren 40 minutter før den skal serveres, og stiller i køleskabet, derved tør den langsom op, hvilket giver en mere cremet og lækker is.  
  • 7 Vend isen ud på et fad, træk filmen af og drys kakao på, før du skærer i skiver eller stykker.
  • {{recipeDoneText}} Heibergs isbombe-surprise

Opskriften er udviklet af