Havregryn med figner og grapefrugt

Få en god start på dagen med havregryn, tørret frugt og mælk. Spis frugt til for eksempel en grapefrugt. Havregryn med frugt og mælk er hurtigt at lave og mætter godt.

Få en god start på dagen med havregryn, tørret frugt og mælk. Spis frugt til for eksempel en grapefrugt. Havregryn med frugt og mælk er hurtigt at lave og mætter godt.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/5010/20577/1920/havregryn_med_figner_grapefrugt.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Andre retter","Alias":"AndreRetter"},{"Name":"Mælk \u0026 andre mejeriprodukter","Alias":"MaelkAndreMejeriprodukter"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Frugt","Alias":"Frugt"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Morgenmad","Alias":"Morgenmad"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift fejlmeldt","Alias":"vSSOpskriftFejlmeldt"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"},{"Name":"Mellemmåltider","Alias":"Mellemmaaltider"}]},{"GroupName":"Årstid","GroupAlias":"aarstid","Public":false,"Values":[{"Name":"Efterår","Alias":"efteraar"},{"Name":"Vinter","Alias":"vinter"}]},{"GroupName":"Sæson \u0026 Tid","GroupAlias":"saesonogtid","Public":true,"Values":[{"Name":"Få ingredienser","Alias":"faaingredienser"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="12680" data-is-banner-enabled="False">