Havregrød med nødder og frisk frugt

Havregrød er mættende morgenmad, fordi havregryn har et højt indhold af fibre. Derfor ligger havregryn i bunden af Madpyramiden.

Havregrød er mættende morgenmad, fordi havregryn har et højt indhold af fibre. Derfor ligger havregryn i bunden af Madpyramiden.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/5005/20582/1920/havregroed_med_noedder_frisk_frugt.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Grød","Alias":"Groed"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Frugt","Alias":"Frugt"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Morgenmad og brunch","Alias":"MorgenmadOgBrunch"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Morgenmad","Alias":"Morgenmad"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift fejlmeldt","Alias":"vSSOpskriftFejlmeldt"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"}]},{"GroupName":"Sæson \u0026 Tid","GroupAlias":"saesonogtid","Public":true,"Values":[{"Name":"Få ingredienser","Alias":"faaingredienser"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="7612" data-is-banner-enabled="False">