Havregrød med blåbær, akaciehonning og mælk

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 15 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 392 kcal
  • Fedtenergi 12 %

Sådan gør du

  • 1 Skyl og tør blåbærrene. 
  • 2 Kog havregryn op med vand, den ene deciliter mælk og et nip salt. Rør konstant i gryden, et minuts kogetid giver den perfekte grød. 
  • 3 Efter et minut foldes blåbærrene i grøden, og den stilles med låg i 1 minut. 
  • 4

    Anretning

    Anret havregrøden med akaciehonning og den sidste deciliter iskold mælk.
  • {{recipeDoneText}} Havregrød med blåbær, akaciehonning og mælk

Tip

Har man en rest, eller laver man dobbelt portion af grøden her, kan man lade den afkøle og stille den på køl, røre den op med skyr eller yoghurt, så har man et perfekt mellemåltid eller to.

Opskriften er udviklet af