Havregrød med æble, kiwi, abrikos og mandler

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 3.4 g.
  • Kulhydrater 19.6 g.
  • Fedt 1.7 g.
  • Energifor./ pers 370 kcal
  • Fedtenergi 14 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg grynene i blød i 4 dl vand på køl natten over, eller gå direkte til tilberedning. 

  • 2

    Inden grøden koges, er det en god idé at gøre toppingen klar. 

  • 3

    Skær æblet i tern og dryp med citron. Skær skrællen af kiwi og kødet groft. Skær abrikoser i strimler. Hak mandlerne. 

  • 4

    Kog grynene op med 4 dl vand og 4 dl mælk under konstant omrøring i ca. 1 minuts tid. Rør salt i. 

  • 5

    Anretning

    Anret grøden med frugt, mandler og honning - og mælk ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Havregrød med æble, kiwi, abrikos og mandler

Opskriften er udviklet af