Havregrød
Havregrød er ikke kun velegnet til morgenmad, men kan også spises til aften. Pift havregrøden op med valnødder, frosne solbær og æblemost. Voila - et styk' velsmagende aftensmåltid. Opskriften er lavet til en familie med 2 voksne og 2 børn.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Læg valnødder på en tør, kold pande
  • 3 Tænd for blusset, og rist nødderne, til de er gyldne
  • 4 Lad nødderne køle af
  • 5 Hak nødderne groft
  • 6 Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern
  • 7 Hæld havregryn og æblemost i en gryde
  • 8 Bring gryden i kog, og kog under omrøring til grøden er lind ca. 2-3 min.
  • 9 Tilsæt æg og bær, og kog grøden 1 min mere
  • 10 Smag til med lidt salt
  • 11

    Servering:

    Fordel grøden i fire dybe tallerkener. Server 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Drys æbletern og valnødder over grøden.

  • {{recipeDoneText}} Havregrød

Tip

Tip: I stedet for solbær kan du bruge andre bær som brombær eller hindbær. Du kan også drysse andre frugter på toppen af grøden end æbler. Prøv for eksempel pærer eller blommer. Hasselnødder eller mandler i stedet for valnødder smager også godt.

Opskriften er udviklet af