Havkat med svampe og tomater

Sådan gør du

  • 1 Læg fiskeskiverne i et smurt ovnfast fad sammen med løg- og tomatskiver og skivede champignoner.
  • 2 Drys salt og peber over, og læg smørklatter på.
  • 3 Dæk fadet med låg eller folie.
  • 4 Sæt fisken i ovnen ved 200° i 15-20 min., til den er mør.
  • 5

    Anretning:

    Ved anretningen drysses fisken med hakket persille eller dild og serveres med kogte kartofler eller ris.
  • 6 Variation: Fisken kan dampes mør i fadet med lidt vand, tilsat salt, hakket løg, dild, hel peberfrugt og lidt citronsaft.
  • 7 Af denne suppe laves derefter en god karrysovs, der smages til med fløde og hældes over den kogte fisk i fadet.
  • 8 Muslinger eller rejer kan drysses over til sidst.
  • 9 Serveres med løskogte ris eller flute.
  • {{recipeDoneText}} Havkat med svampe og tomater

Opskriften er udviklet af