Havkat med asparges og spinat

Sådan gør du

  • 1 Skyl spinaten grundigt (hvis der bruges frossen spinat skal den tøs op).
  • 2 Rens asparges, og skær dem i stykker af 4 cm.
  • 3 Rens muslingerne i koldt vand. Bank de muslinger, som har åbnet sig, hårdt i bordet. Hvis de ikke har lukket sig igen efter et par min., kasseres de.
  • 4 Bring vand i kog i en gryde med tætsluttende låg, og tilsæt salt når det koger.
  • 5 Rul havkatfileterne sammen på langs, og læg dem i det kogende vand, sammen med muslingerne. Læg låg på.
  • 6 Efter 2 min. tilsættes asparges og spinaten, og det hele dampes videre under låg i 2-3 min.
  • 7 Skær cocktailtomaterne i både, og krydr med lidt salt. Jævn saucen hvis det ønskes.
  • 8 Anret havkatruller, evt. muslinger, spinat og asparges på en varm tallerken, med tomatbåde og sauce. Pynt med en lille kvist frisk timian.
  • 9 Servéres med godt brød eller nye kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Havkat med asparges og spinat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier