Havkat á la Provencale

Havkat á la Provencale

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Lad de skyllede fiskestykker dryppe af på køkkenrulle.
  • 2 Drys dem med salt og peber.
  • 3 Klip bage- eller pergamentpapir i så stort et stykke at fisken kan være deri, når det foldes.
  • 4 Fold papiret midt på.
  • 5 Kom forårsløg på midten sammen med persille, peberkorn, halvdelen af laurbærbladene og halvdelen af citronskallen.
  • 6 Kom fisken herpå og læg ca. 30 g smør over.
  • 7 Drys med timian og salvie og fordel resten af laurbærbladene herpå sammen med citronskal.
  • 8 Fold papiret over og bøj kanterne tæt sammen nedefra og op hele vejen rundt.
  • 9 Pakken skal være helt lukket, ellers løber saften ud.
  • 10 Sæt pakken i ovnen ved 200° i 20-25 minutter, eller til fisken er færdig.
  • 11 Mens fisken er i ovnen tilberedes champignonerne:
  • 12 Kom olien i en sauterpande og tilsæt smørret.
  • 13 Når smørret begynder at gyldne kommes svampene på.
  • 14 Lad dem svitse i 5 minutter, mens der røres.
  • 15

    Åbn pakken og kom fisken i et serveringsfad sammen med de sauterede champignoner og de flåede tomater.

  • 16 Si lagen og hæld den over fisk og champignoner.
  • 17 Servér evt. kogte aspargeskartofler og flûtes til.
  • {{recipeDoneText}} Havkat á la Provencale

Opskriften er udviklet af