Havbars stegt på skind med couscous og spinat

Havbars er en delikat fisk med fint og fast, hvidt kød. Den minder i smagen lidt om multe og sandart, og derfor smager den ekstra godt i denne ret med skarp chilisauce. 

Sådan gør du

  • 1 Tilbered couscous efter anvisning på emballagen.
  • 2 Skær små snit i skindet på fisken (ellers krøller den sig sammen, når den kommer på panden).
  • 3 Kom olie på en teflonpande og start med skindsiden nedad.
  • 4 Der er evt. brug for, at du holder fisken nede med en stegespade det første minut.
  • 5 Når skindet er godt og sprødt, vender du fisken og steger den færdig, i alt 5-6 minutter.
  • 6 Tag fisken op.
  • 7 Tør panden af, og skyld den ren.
  • 8 Kom lidt olie på panden og svits nødderne heri.
  • 9 Drys med salt og tag op, når de er gyldne.
  • 10 Svits nu spinaten heri, indtil den falder sammen.
  • 11 Server den varme couscous med fisk, spinat, nødder og chilisauce.
  • {{recipeDoneText}} Havbars stegt på skind med couscous og spinat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier