Hasselback kartofler

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 233 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Skrub kartoflerne og dup dem tørre. Skær nu, med den skarpeste kniv, tætte fine snit. Hvis man er bange for at komme til at skære igennem kartoflerne, kan man stikke en tynd strikkepind igennem kartoflerne på langs, et par cm fra bunden, og således skære til pinden. 
  • 3 Gnid kartoflerne med rapsolie, krydr med salt og peber. 
  • 4 Læg kartoflerne i bradepanden, på bagepapir, og stil dem i ovnen i 1 time. 
  • 5

    Anretning

    Anret dem med et drys salt.
  • {{recipeDoneText}} Hasselback kartofler

Opskriften er udviklet af