Hapsere med røgeost, laks og dild

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 16 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 203 kcal
  • Fedtenergi 18 %

Sådan gør du

  • 1

    Rør røgeost med skyr og lidt salt og peber. 

  • 2

    Gør forårsløg i stand og skær dem helt fint. 

  • 3

    Del agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær kødet i bitte fine tern. 

  • 4

    Skær laksen i fine strimler. 

  • 5

    Klip dildspidser. 

  • 6

    Rør cremen med forårsløg, agurk og laks og smag til med salt og peber. 

  • 7

    Anretning

    Smør brødet med cremen og anret med dildspidser.

  • {{recipeDoneText}} Hapsere med røgeost, laks og dild

Opskriften er udviklet af