Hamburgerryg med stuvet spinat

Sådan gør du

  • 1 Kom hamburgerryggen i en gryde med kogende vand, der lige dækker.
  • 2 Kog op og skum af.
  • 3 Kog hamburgerryggen ca. 45 min.
  • 4 Tag gryden fra varmen og lad kødet trække 20 min. i kogevandet.
  • 5 Skær kødet i tynde skiver.
  • 6 Skyl den rensede spinat godt.
  • 7 Kom den i en gryde med det vand, der hænger ved.
  • 8 Kog op under låg til spinaten falder sammen.
  • 9 Afdryp spinaten i en sigte.
  • 10 Hak spinaten igennem.
  • 11 Smelt smørret i en gryde.
  • 12 Rør melet i.
  • 13 Tilsæt mælk og fløde under omrøring.
  • 14 Kog stuvningen igennem under omrøring ca. 5 min.
  • 15 Smag til med salt, peber, revet muskatnød og sukker.
  • 16 Vend spinaten i.
  • 17 Varm stuvningen igennem.
  • {{recipeDoneText}} Hamburgerryg med stuvet spinat

Tip

  1. Hamburgerryggen kan glaseres, når den har trukket i kogelagen. Fjern hinden og læg hamburgerryggen i en bradepande. Rør 2 spsk brun farin og 25 g smør sammen og fordel det over kødet. Stil hamburgerryggen i ovnen ved 225 grader til den er sprød og gylden. Man kan smøre kødet med dijonsennep inden farinblandingen fordeles over.

Opskriften er udviklet af