Hamburgerryg med lun avocado-kartoffelsalat og pikant sauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hamburgerryggen koges i letsaltet vand ca. 45 min.
  • 2 Lad kødet trække ca. 20 min. i kogevandet.
  • 3 Kartoflerne skæres i tern (ca. 1 x 1 cm) og kommes i en skål.
  • 4 Avocadoen skæres i tern og dryppes med citronsaft.
  • 5 Peberfrugten skæres i små tern (ca. 1/2 x 1/2 cm) og blandes i.
  • 6 Rødløget hakkes groft og tilsættes.
  • 7 Saucen røres grundigt sammen og serveres til.
  • Så er det spisetid! Hamburgerryg med lun avocado-kartoffelsalat og pikant sauce

Tip

Resten af hamburgerryggen kan bruges som pålæg næste dag.

Opskriften er udviklet af