Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 475 kcal
  • Fedtenergi 24 %

Sådan gør du

  • 1

    Kog hamburgerryg iflg. emballagens anvisning – 45 minutter og lad den hvile i kogevandet i 10 minutter. 

  • 2

    Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. 

  • 3

    Skyl, tør og hak persille. 

  • 4

    Skrub eller skræl gulerødderne og del dem på langs. 

  • 5

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække, skær rodenden til. 

  • 6

    Kom gulerødderne i en gryde, drys med lidt salt, dryp med lidt olie, hæld kogende vand over og kog dem i 3 minutter. Kom asparges i og lad dem koge med i et minut. Kom ærterne i, kog op og hæld vandet fra. 

  • 7

    Fjern nettet fra hamburgerryggen og skær skiver. 

  • 8

    Anretning

    Anret kødet med gulerødder, asparges, ærter og kartofler med persilleldrys ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Hamburgerryg med grønne asparges, gulerødder og ærter

Tip

En kold sauce: skyr eller cremefraiche med finthakkede krydderurter, matcher retten her på en god måde. Stil sennep på bordet, når menuen står på hamburgerryg. Der er overskud af kød i denne ret, og det er dejligt til smørebrød eller sandwich dagen efter.

Opskriften er udviklet af