Sådan gør du

  • 1 Sigt hvedemel og bagepulver over i en skål og tilsæt salt.
  • 2 Del æggene i blommer og hvider.
  • 3 Pisk smør og sukker cremet og tilsæt æggeblommerne.
  • 4 Rør skiftevis melblandingen og kærnemælk i til en lind dej.
  • 5 Smelt chokoladen over et vandbad og vend den i.
  • 6 Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
  • 7 Kom dejen i en smurt springform (24 cm) og bag den ved 175 grader ca. en time.
  • 8 Prøv at stikke en træ-pind i kagen for at se, om den er bagt.
  • 9 Der må ikke hænge noget dej ved pinden.
  • 10 Lad kagen køle af i 10 min.
  • 11

    Appelsincreme:

    Til fyldet piskes smørret cremet med appelsin- og citronskal.
  • 12 Pisk de pasteuriserede ægge-blommer i og tilsæt flormelis og appelsinsaft.
  • 13

    Tilsæt evt. lidt frugtfarve for at gøre cremen rigtig orange.

  • 14 Del den afkølede kage i to bunde og læg dem sammen med halvdelen af appelsin-cremen.
  • 15 Overtræk kagen med resten af cremen og form et ”halloween-ansigt” med pålægschokoladen.
  • 16 Stil kagen køligt..
  • {{recipeDoneText}} Halloweenkage

Opskriften er udviklet af