Hakket oksekød med hvide bønner og spinat

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 14 g.
  • Kulhydrater 12 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 406 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Skyl og udblød bønnerne natten over på køl. 

  • 2

    Skyl og kog dem i letsaltet vand i 35 min.

  • 3

    Skyl og slyng spinaten tør. 

  • 4

    Pil hvidløgsfed. 

  • 5

    Steg kødet i 1 spsk. olie, krydr med salt, peber, chili og presset hvidløg. 

  • 6

    Når kødet er stegt kommes spinat ned til kødet i takt med at spinaten reducerer. 

  • 7

    Kom bønnerne i retten sammen med 1 spsk. olie. Varm godt igennem. Smag til med salt og peber. 

  • 8

    Anretning

    Anret retten med parmesanost.

  • {{recipeDoneText}} Hakket oksekød med hvide bønner og spinat

Tip

Hvide bønners vægt fordobles, ved udblødning og kogning, således svarer 200 g tørrede bønner til 400 g udblødte og kogte. Det er en god idé at have et lager af kogte bønner i fryseren.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier