Hakkebøf på tomatiseret pasta med rucola

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 15 g.
  • Kulhydrater 25 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 738 kcal
  • Fedtenergi 30 %

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter emballagens anvisning. 
  • 2 Form kødet og hak bøfferne. Krydr med salt og peber og steg dem i 1 spsk. olivenolie og smør. 
  • 3 Skyl og slyng salaten tør. 
  • 4 Vend den varme pasta med tomatpuré, cremefraiche, 1 spsk. olivenolie, parmesan, 1/3 rucola og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anret pastaen med bøf og resten af rucola.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf på tomatiseret pasta med rucola

Opskriften er udviklet af