Hakkebøf på spinat med gul peberfrugt

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 499 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber. Grill eller steg bøfferne; steges i olivenolie.

  • 3

    Skyl spinaten og kom den i en stor gryde med rapsolie og salt. Lad den varme godt igennem og reducere. Hæld den, lige forud for anretning, op i en sigte og tryk en del af væden fra.

  • 4

    Skær peberfrugterne i tern, undgå det hvide og kernerne.

  • 5

    Anretning

     Anret bøfferne med spinat og gul peber og kartofler ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf på spinat med gul peberfrugt

Opskriften er udviklet af