Hakkebøf på pitabrød

Sådan gør du

  • 1 Lun pitabrødene i ovnen i 5 minutter ved 200 grader, eller som anvist på pakken.  
  • 2 Form oksekødet til hakkebøffer. Krydr bøfferne med salt, peber og røget paprika. Steg bøfferne i olie på panden. 
  • 3 Vend yoghurt sammen med hakket hvidløg, hakket blomkål, salt, peber, oliven og feta. 
  • 4 Skær tomater, snack peber og løg i skiver. 
  • 5 Når pitabrødene er færdige i ovnen, skære de hele vejen igennem, så du står med to stykker brød. 
  • 6 Smør det ene stykke med yoghurtdressingen. Læg salatblade, tomatskiver, løg og snackpeber på. 
  • 7 Kom hakkebøf på brødet. Læg endnu en klat af yoghurtdressingen på og luk sammen med det andet stykke pitabrød. 
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf på pitabrød

Opskriften er udviklet af