hakkebøf på pariserbøf

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt og peber.
  • 2 Hak løg fint og dryp kapers af.
  • 3 Rør sennep, løg og kapers i kødet.
  • 4 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 5 Form to bøffer, 2 cm tykke.
  • 6 Kom dem på panden, når olien er varm nok.
  • 7 Brun bøfferne i 1 minut, skru ned til middel varme og steg 8-9 minutter.
  • 8 Vend bøfferne, steg dem 8-9 minutter til de er gennemstegte.
  • 9 Skær agurken igennem på langs og skrab kernerne ud med en teske.
  • 10 Skær alle grøntsagerne i små tern.
  • 11 Bland dem med citronsaft, olie, salt, peber og klippet basilikum og dild.
  • 12 Skær eller udstik brødet så skiverne bliver runde.
  • 13 Rist brødet.
  • {{recipeDoneText}} hakkebøf på pariserbøf

Tip

Hakkede, syltede rødbeder kan også tilsættes kødet. Brødet kan skæres eller udstikkes så skiverne bliver runde. Oregano, basilikum eller kørvel kan bruges i stedet for dild. Salaten kan laves af andre grøntsager fx tomat, peberfrugt, blegselleri. Lav en ekstra portion salat, den kan gemmes i køleskabet til næste dag.

Opskriften er udviklet af