Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver.
  • 2 Skær løget i skiver og hak hvidløget fint.
  • 3 Svits løg og hvidløg i olien i en gryde i 2 min.
  • 4 Tilsæt kartofler, tomater, oregano, bouillon, salt og peber og kog op.
  • 5 Læg låg på gryden og lad kartoflerne simre i 10 min.
  • 6 Tilsæt hakket persille og kog til kartoflerne er møre.
  • 7 Form kødet til 4 hakkebøffer.
  • 8 Steg bøfferne 4-5 min. på hver side ved middelhøj varme på en pande uden fedtstof.
  • 9 Krydr med salt og peber og server med tomatkartofler, godt brød og en stor skål salat.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med tomatkartofler

Opskriften er udviklet af