Hakkebøf med syrlige løg

Sådan gør du

  • 1 Form oksekødet til hakkebøffer. Krydr med salt og peber og grill bøfferne på grillen i ca. ti minutter, eller til de er gennemstegt. 
  • 2 Kom vineddike, rapsolie, honning, spidskommen, sennep og salt i en skål. Rør det hele godt sammen til en vinaigrette. 
  • 3 Skær agurk, rødløg og løg i skiver. Bland halvdelen af skiverne ned i skålen med vinaigretten. Resten af skiverne grilles på grillen, til de er sprøde og har fået en gylden overflade. 
  • 4 Grill også kartofler og forårsløg. Kartoflerne skal have 10-12 minutter på grillen. 
  • 5 Når hakkebøfferne er færdige, anrettes de på en tallerken med grøntsagerne fra grillen, de syrlige grøntsager fra vinaigretten og kartoflerne. Afslut med en klat smør på bøffen og kartoflerne. 
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med syrlige løg

Opskriften er udviklet af