Hakkebøf med porrer, rødkål og perlespelt

Sådan gør du

  • 1 Bøfferne ristes af på en pande i lidt olie. Husk at krydre med salt og peber. Bøfferne skal steges i cirka 3 minutter på begge sider, før du sætter dem i ovnen ved 170 grader i cirka 10 minutter.
  • 2 På samme pande rister du porrer, kikærter og de forkogte kerner (de koges som anvist på posen).
  • 3 Porrer, kikærter og kerner vendes nu med rødkål og krydres med salt og peber, før du tilsætter havtorn appelsin saft og lader det hele koge lidt ind.
  • 4 Bøfferne tilbage på panden - så de får lidt af smagen i sig! Skær rugbrødet i tern og drys det over retten, når den er færdig.
  • 5 Smag alt til og anret eller sæt panden på bordet.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med porrer, rødkål og perlespelt

Opskriften er udviklet af