Hakkebøf med julesyltede løg

Sådan gør du

  • 1 Form det hakkede oksekød til bøffer og brun dem på panden i olie. Krydr med salt og peber. 
  • 2 Tilsæt de forkogte kartofler på panden sammen med en klat smør. Krydr med salt og peber samt saft og skal fra en citron. 
  • 3 Tilsæt til sidst acaciehonning og sæt derefter panden i ovnen i ca. 12 minutter ved 180 grader. 
  • 4 Skær løg, rødløg og forårsløg i ringe og vend disse i en skål med honning, limesaft, kardemomme, kanel og safran. 
  • 5 Tag panden ud af ovnen og servér de varme bøffer og kartofler med de syltede løg. Hæld gerne lidt af væden fra panden over til sidst for ekstra smag.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med julesyltede løg

Opskriften er udviklet af