Hakkebøf med chorizo, perlespeltotto og basilikum

Energiinformation

  • Energi 2376 kJ
  • Energi 566 kcal
  • Protein 46 g
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrat 44 g
  • Kostfibre 9 g

Sådan gør du

  • 1 Rens grøntsagerne, hak dem fint og snit timian fint. Steg grøntsager og timian af i 1 spsk olivenolie i en gryde uden de tager farve, tilsæt perlespelt og vend det godt sammen. 
  • 2 Hæld vand/grøntsagsbouillon og de hakkede tomater i gryden og lad det simre i 15-20 minutter indtil perlespelten er mør.
  • 3 Hak chorizo pølse i små stykker og bland dem i farsen og form det til 4 hakkebøffer. Krydr dem med salt og peber og steg dem af på en pande i 1 spsk olie i ca. 3 minutter på hver side. 
  • 4

    Anretning

    Anret hakkebøfferne med tomat perlespeltotto, basilikum og revet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf med chorizo, perlespeltotto og basilikum

Tip

Kan laves med hakket kylling og gris.

Opskriften er udviklet af