Sådan gør du

  • 1 Form kødet til bøffer, 2-2,5 cm tykke, og hak dem godt sammen.
  • 2 Giv dem salt og peber.
  • 3 Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
  • 4 Steg løgene gyldne i 15 g smør.
  • 5 Tag løgene af panden og hold dem varme.
  • 6 Brun bøfferne 1 min. på hver side i varmt fedtstof.
  • 7 Dæmp varmen og steg dem 4-5 min. på hver side, til de lige netop er gennemstegte.
  • 8 Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
  • 9 Tør panden af for stegerester.
  • 10 Sauce: Hæld bouillon på panden, og lad skysaucen koge lidt ind.
  • 11 Jævn evt. med lidt majsstivelse.
  • 12 Smag til med salt og peber.
  • 13 Læg løgene på bøfferne og servér saucen til sammen med kartofler, syltede asier, rødbeder, grønsager eller grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Hakkebøf

Opskriften er udviklet af