Sådan gør du

  • 1 Skær æbler i tern og porrer i tynde ringe.
  • 2 Svits æbletern, porreringe og presset hvidløg i 1 spsk olie, uden at de tager farve.
  • 3 Tilsæt tomater, laurbærblad og paprika, og kog 2-3 min.
  • 4 Rør majsstivelsen ud i fløden, og rør den i saucen.
  • 5 Kog saucen op, og smag til med salt og peber.
  • 6 Hæld saucen i et ovnfast fad.
  • 7 Skær torskefileten i stykker på ca. 6 cm.
  • 8 Læg fisken ovenpå saucen.
  • 9 Krydr fisken med salt og peber, og bag den ved 200 grader i ca. 10 min.
  • 10 Drys med persille, og servér med ris.
  • {{recipeDoneText}} Gunnars torsk i fad

Tip

I stedet for torsk, kan du bruge mørk-/lyssej, kuller, kulmule, lange eller havkat.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier